Recaro dečija auto sedišta | www.Recaro.co.rs

Recaro dečija auto sedišta | www.Recaro.co.rs

Recaro dečija auto sedišta | www.Recaro.co.rs

Recaro dečija auto sedišta | www.Recaro.co.rs

Proizvodi firme RECARO možda su skuplji u odnosu na druge proizvođače sedišta za automobile. Za uzvrat RECARO ne nudi jeftina i jednostavna rešenja, jer takva rešenja predstavljaju kompromis na uštrb sigurnosti, upotrebljivosti i udobnosti sedišta. Odlučite Vi – Koliko vredi Vaše dete?Jer Vaše dete to zaslužuje

Sa preko sto godina iskustva u proizvodnji sedišta za automobile (kako za profesionalne sportske, tako i za serijske automobile) znamo kako se prave sedišta u kojima je pravo zadovoljstvo sedeti – čak za naše najmlađe kupce.

Sigurnost, ergonomija, dizajn, udobnost i kvalitet – ovo su glavni principi naših stručnjaka. Jedinstven izbor RECARO proizvoda predstavlja rezultat ovakvog pristupa. Slično starijoj braći iz asortimana auto-sedišta, i RECARO Young Line sedišta se izdvajaju po odličnim karakteristikama. RECARO je jedina fabrika koja čak i sedišta za decu testira kao sedišta za odrasle, po strogim standardima automobilske industrije.

I Vaša deca mogu sedeti u pravim RECARO sedištima, što je stvarno izuzetan osećaj.

Ogromne razlike na polju sigurnosti i udobnosti postoje među sedištima koja se mogu naći na tržištu. Nije svako sedište jednako efikasno u svakom vozilu, pa se postavlja pitanje: Koje je najbolje sedište za našu decu? Odgovor je, naravno, Recaro, što je uvek najbolje rešenje.Osetite razliku

Na izbor odgovarajućeg sedišta utiču mnogi faktori. Kod odabira pravog sedišta se pored starosti deteta u obzir uzima pre svega težina deteta. Auto-sedište mora savršeno da odgovara sedištu vozila, jer samo tako pruža maksimalnu sigurnost. Uvek preporučujemo da povedete i dete na probu sedišta kod naših partnera, da biste se uverili da se Vaše dete oseća dobro u sedištu, odnosno da sedište savršeno leži u vozilu.

RECARO Isofix sistem je izuzetno bezbedna i udobna alternativa za montiranje sedišta. RECARO Young Profi Plus (grupa 0+) i RECARO Young Expert Plus (grupa I) se veoma brzo i lako montiraju u vozila. Isofix postolje se fiksira na fabrički ugrađene Isofix tačke automobila, potom se samo sedište uglavi u postolje. Nema potrebe da se sedište dodatno vezuje pomoću sigurnosnih pojaseva automobila, već to samo predstavlja opciju.

Za bilo koje RECARO sedište da se odlučite, možete biti sigurni da je nama najvažnije da Vaša porodica bezbedno i udobno putuje. Po evropskim zakonima se svako sedište mora proizvoditi i testirati po 40/03 i 40/04 ECE standardima. Samo tako proizvedena sedišta mogu dobiti ECE sertifikat kvaliteta, što je standard za bezbednost sedišta.

Uporedni pregled RECARO dečijih sedišta

RECARO Milano
RECARO Monza
RECARO Monza Seatfix
RECARO Young Expert
RECARO Young Expert Plus
RECARO Young Profi Plus
RECARO Young Sport


Jer Vaše dete to zaslužuje
Jer Vaše dete to zaslužuje
Osetite razliku